Знайомтеся з героями Marvel і іграшками, створеними на їх базі!

  • Редактор Лева
  • 05.06.2020
  • 2330

Всесвіт «Марвел» - масштабний, видовищний проект. Йому немає аналогів у світовій кіноіндустрії. Перші герої Marvel з'явилися в серії малюнків-коміксів. Тепер - це культові персонажі захоплюючих мультфільмів, бойовиків, серіалів.

Будь який хлопчик старше 5-ти років з закритими очима назве головних героїв Марвел:

  • Залізна Людина,
  • Капітан Америка,
  • Халк,
  • Тор,
  • Людина-Павук,
  • Чорна Пантера,
  • Танос,
  • робот Альтрон.

Герої з неймовірними здібностями вступають у двобій з терористами. Також вони ведуть боротьбу зі злочинними технологіями і головними лиходіями: Таносом і Альтроном. Дитина так прагне бути схожою на супергероїв! Адже вони вміють дружити по-справжньому і завжди стають на сторону справедливості.

«Marvel» - всесвіт супергероїв

Подорожуємо по всесвіту Marvel - хронологія та іграшкиМалюк ніколи не переплутає злобного Таноса з благородним Халком. Батькам - складніше. Якщо вони не дивляться фільми «Марвел», розібратися в хитросплетіннях сюжету буде непросто. Охарактеризуємо коротко основних персонажів і розповімо про їх фізичне втілення у вигляді іграшок.

1. Ентоні Старк (Залізна Людина).

Художній фільм Iron Man вийшов в 2008 році. Він став першою і найуспішнішою кіноісторією Marvel. Тоні Старк - талановитий винахідник. Разом з бронею нового формату він винайшов потужне джерело енергії на основі термоядерного синтезу. Ці пристосування і допомогли звичайній людині перетворитися в супергероя. Залізна людина виступає проти війн, вступаючи в безкомпромісну сутичку з терористами.

Тоні Старк став супергероєм завдяки технічним новинкам. Головна «фішка» залізної людини - броня з титану і золота. В ігровій формі персонаж отримав своє втілення:

  • в колекційних фігурках;
  • конструкторах Лего;
  • інтерактивних іграшках.

Ігрові фігурки Iron Man випускають такі гіганти, як Hasbro, Hot Toys, ShowRoom. Підліткам до вподоби реалістичні іграшки - точна копія екранного персонажа. Для дітей старше 5 років роблять тематичні фігурки і роботів-трансформерів. Для малюків придумали танцюючу Залізну Людину зі світловими і звуковими ефектами. Інтерактивну іграшку можна купити в Україні.

2. Халк (Брюс Беннер)

Брюс перетворюється на супергероя завдяки генетичним експериментам і впливу гамма-опромінення. Оскільки злі сили хочуть використати Халка у вигляді біозброї, постає завдання - знищити супергероя, але зберегти життя людині. Однак ліквідувати чудовисько непросто. Навіть ядерна зброя виявляється безсилою.

Халк - один з найяскравіших персонажів Всесвіту «Марвел». Найчастіше персонаж представлений у вигляді реалістичної колекційної фігурки, рідше - м'якої іграшки. Малюкам такого героя купують рідко, оскільки виглядає Халк досить страхітливо. А ось дитина школяр буде рад фігурці з рухомими руками і ногами, звуковим і світловим модулем.

3. Тор

Тор - герой нового фільму «Марвел», випущеного в 2011 році. Цей міфічний персонаж - син бога Одіна. За непослух був відправлений на Землю, де знайшов життєвий досвід і знайшов нових друзів (сюжет нагадує легендарних «Бакуганів»). Найчастіше колекційні фігурки Тора випускають в одязі вікінгів з великим молотом Мельніром. Цей молот настільки важкий, що ніхто не може його підняти. За винятком супергероя.

4. Месники

У 2012 році різні герої нарешті об'єдналися в одному фільмі. Вийшов бойовик «Месники». У ньому зібралася воістину зоряна команда: Тоні Старк, Тор, Халк, Капітан Америка, Чорна Вдова, Соколине Око. Всі сюжетні лінії зійшлися воєдино і об'єднали супергероїв в потужну армію.

Сюжет заснований на тому, що Землю намагається захопити інопланетна армія Чітаурі. Але Месники надають загарбникам гідну відсіч. Згуртованій команді знадобилися всі супергеройські «штучки»: броня Залізної Людини, мужність Капітана Америка, чарівний молот Тора, жахлива сила Халка, хитрість Чорної Вдови. Без вчених у фільмі також не обійшлося. Як завжди, вони більше шкодили, але іноді - допомагали.

5. Людина-Мураха (Скот Ленг)

На культовому фільмі «Месники» історія героїв «Марвел» не закінчилася. У 2015 році команду супергероїв поповнив новий персонаж - Людина-Мураха. Звичайно, без вчених не обійшлося! Та й сам герой - інженер (можливо, він придумав магнітний неокуб). Йому дістався незвичайний костюм, здатний зменшувати людину в розмірах. Фільм вийшов яскравим і видовищним, завдяки комп'ютерній технології, добре знятим екш-сценам і відмінній грі акторів.

Сьогодні купити колекційні фігурки Людини-Мурахи можна як поодинці, так і в компанії з іншими супергероями. Відмітна особливість даного персонажа - сірий костюм з червоними вставками, металева маска, срібний пояс з червоною пряжкою.

Marwel6. Доктор Стрендж

2016 рік - новий фільм від Marvel. На цей раз героєм бойовика стає доктор Стівен Стрендж, геній хірургії. Персонаж добре знайомий шанувальникам коміксів. Після аварії доктору довелося відновлювати себе як фізично, так і морально. Він дізнається про чарівні артефакти, здатні зцілити навіть безнадійних пацієнтів. Плащ левітації і Око Агамотто наділяють доктора унікальними здібностями. Він стає головним захисником Землі від магії та містичних загроз.

Це цікаво! Ігрові фігурки доктора Стренджа одягнені в червоний плащ і темно-синій костюм. Док - один з небагатьох персонажів без маски. Своє обличчя «подарував» герою відомий британський актор Бенедикт Камбербетч. Так що дорослі шанувальники «Шерлока Холмса» легко впізнають цей персонаж.

7. Людина-павук (Пітер Паркер)

Колекція супергероїв була б неповною без Спайдер Мена. Це улюблений персонаж у дітей, але в кіношедеврах Marvel з'явився досить пізно (через суперечку про авторські права). У Всесвіті «Марвел» Spider Man з'явився в 2015 році, а в 2017 вийшов повноцінний фільм «Людина-Павук. Повернення додому".

У Всесвіті Marvel Пітер Паркер - наймолодший герой. Зате у нього є досвідчений наставник - Iron Man. Завдяки старанням і тямовитості, Пітер став одним з головних героїв у фільмах 2018-2019 років: «Месники: Війна нескінченності», «Месники: Фінал» і «Людина-павук. Далеко від дому".

Спектр іграшок з Людиною Павуком досить великий. Це ігрові фігурки, пазли, конструктори Lego, настільні ігри, костюми супергероя. Фірмового забарвлення у вигляді павутини удостоїлися навіть дитячі 3D ручки. Популярні у дітвори маски і зброя Spider Man: бластер, дарт з дротиками, інтерактивні рукавички.

8. Чорна Пантера (Чедвік Боузман)

У 2018 році продюсери всесвіту «Марвел» випустили на екрани фільм «Чорна Пантера». Герой фантастичного бойовика - родом з Африки. Його плем'я володіє незвичайною речовиною - вібраніумом. Лиходії викрадають вібраніум. У безкомпромісній боротьбі Чорній Пантері належить повернути магічний метал, а також королівський трон!

Улюблена історія Марвел - плани на 2020 рік

Чудові історії Marvel Cinematic Universe не закінчуються! У 2020 році заплановано вихід фільмів «Чорна Вдова» і Вічні ». Через карантин прем'єри можуть трохи запізнитися, але обов'язково відбудуться. У 2021-2022 роках режисери кіновсесвіту «Марвел» обіцяють порадувати продовженням історій про Чорну Пантеру, доктора Стренджа, вартових Галактики.

Поєдинок добра і зла - вічний сюжет. А супергерої завжди будуть займати уяву дітей. Фільми Марвел вчать наполегливості, завзятості, вмінню добиватися мети. Такі якості знадобляться в сучасному світі навіть звичайній людині!

Схожі статті
Лялька - особливе поняття. Люди мають на увазі під..
05.05.2020
Малювання - чудове заняття для дітей і дорослих. В..
05.05.2020
Малювання - цікаве творче заняття, та ще й корисне..
05.05.2020
Ми купуємо дитині багато іграшок. Чи замислюємося ..
05.06.2020
Турбота про екологію - тренд останнього десятилітт..
05.06.2020
Діти - природжені лінгвісти. У віці до 3-х років п..
05.06.2020
Цифрові пристрої всюди, їх частка в нашому житті б..
05.06.2020