Роботи-трансформери - іграшки, улюблені дітьми по всьому світу

  • Редактор Лева
  • 15.09.2020
  • 1813

Фігурки, які легко трансформуються, дуже подобаються діткам. Нехитрий рух рук і звичайнісінька машинка, трактор, гоночне авто, танк або літачок перетворюються в робота-трансформера. Це може бути кіборг з арсеналом неймовірної зброї, незвичайний птах або жахливий ікластий звір. Такі іграшки відкривають величезні простори для фантазії, і ймовірність зробити справжнє диво.

Іграшки-трансформери - це образи героїв відомих коміксів, мультфільмів і серіалів. Вони можуть бути інерційними, що функціонують від батарейок- самостійно рухатися, повертатися вліво-вправо. Так само, можуть мати дистанційне радіоуправління з опцією рухатися вперед-назад, змінювати форму, подавати звуки і ворушити кінцівками. Це привертає дітвору, розширює кругозір, сприяє розвитку просторового мислення. Розвага надовго займе дитину і дозволить їй нескінченно подорожувати в придуманих сюжетах гри або проживати з героями моменти з мультфільмів.

У чому секрет визнання роботів-трансформерів?

Як вибрати іграшкових роботів і трансформерівВсі покоління хлопчиків, а іноді і дівчаток, з радістю грають у війну. Раніше, рушійною силою вигаданих іграшкових армій були олов'яні солдатики. Але, в наші дні, на зміну прийшли вже нові персонажі. Тепер - це автоматичні моделі з безліччю виконуваних дій і можливостей. Забава, що дозволяє дітлахам гармонійно розвиватися, фантазувати ігрові моменти і з задоволенням проводити вільний час.

Робот нового покоління - це конструктор-іграшка, яка сприяє розвитку важливих навичок і вмінь. Вона розвиває:

  1. логіку. Зібрати-розібрати конструкцію не так просто, потрібно зробити ряд послідовних дій. Аналізуючи зміни, що відбуваються, малюк вчиться мислити логічно;
  2. образне, просторове мислення. Малюк змінює модель і фантазує різноманітні сюжети за участю обраного персонажа. Трансформуючи машинку в дрона і навпаки, він намагається усвідомити і проаналізувати, яким чином відбулися зміни;
  3. уява. Робот-трансформер являється другом для дитини на якийсь період, провідником і напарником в фантастичних пригодах. Він має здатність перевтілитися в лиходія або лицаря, шукати рішення в незвичайних обставинах. Таким шляхом, малюк напрацьовує лідерські якості та вміння роботи в команді. З конструкторами захоплююче грати в компанії дітей та батьків, що також сприяє розвитку навичок спілкування;
  4. дрібну м'язову моторику. Дитина тренує пальці, розвиває тактильні відчуття збираючи-розбираючи конструкцію.

Як вибрати трансформера і які є типи?

Трансформер змінює свою форму. З моделі можна отримати дві або три іграшки. Як правило, в комплектації таких іграшок немає дрібних деталей і немає необхідності розбирати, щоб перетворити з однієї фігури в іншу.

Гра здатна на довгий час захопити увагу дитини. Техніка і транспорт - всі види автомобілів, авіалайнери, ракети, всюдиходи, супутники... Такі трансформери дуже популярні.

Роботи - людиноподібні створіння з неймовірними здібностями. За популярністю стоять на другому місці. Комахи і звірі - метелики, мурахи, кішки, ведмеді ... Не так популярні, як перераховані вище, але, колоритні по-своєму, особливо якщо це герої мультиків і казок, наприклад, робот Monkart.

Мікс - поєднує всі типи. Робот перетворюється в ракету, ракета в муху, муха в динозавра. Зустрічаються трансформери, які мають два, три і чотири режими, які змінюються в дві, три і чотири фігури відповідно.

Більше варіантів перевтілень моделі - дорожче іграшка. Але, розважатися такою моделькою куди цікавіше!

Прості іграшки, наприклад, будуть цікаві діткам 4-5 років. Для старших дітей, така комбінація як, робот-тварина-машина. Восьмирічним будуть цікаві трансформери, що вимагають самостійного складання. У виробництві іграшок використовують добротні, стійкі до механічних навантажень матеріали. Зазвичай, виробляють із пластмаси, металевих сплавів і їх поєднання:

  • частіше, можна зустріти з пластмаси. Легкі і не дорогі;
  • важчі і дорогі моделі з металу;
  • цікаве рішення - пластмаса + метал, тобто робот із пластику з металевими деталями.

Для того, щоб грати було цікаво, пропонуються різноманітні спецефекти:

  • акустика - імітація звуків, що видаються тваринами, рокіт працюючого двигуна;
  • ілюмінація - підсвічування автомобільних вогнів, тварина або робот зі світящимися очима.

Що врахувати при виборі робота?

Безпека іграшки. Це перше на що потрібно звернути увагу. Токсичність матеріалів, з яких зроблена іграшка, повинна підтверджуватися сертифікатом. Не купуйте вироби з сильним запахом!

Якість збірки. Деталі повинні бути добре закріплені, а модель не розсипатися в руках. Інакше, скоро зламається. Пам'ятайте, добротна модель не може коштувати дуже дешево!

Особисті уподобання дитини потрібно враховувати, перш за все. Світ роботів великий і різноманітний, тому зупинитися на якийсь іграшці не просто.

Яким виробникам віддати перевагу?

В наші дні виробників поділяють на китайських "без імені", локальних китайських брендів, брендів Європи та Америки. Як показує практика, "без імені" - не дорогі, використовують для виробництва матеріали низької якості (частіше, навіть небезпечні для життя!). Моделі швидко ламаються, облазить фарба - купувати не рекомендується.

Іграшки подорожче, як мінімум, супроводжуються сертифікатом безпеки і тестувалися перед запуском продажів. Hasbro, Simba вважаються кращими фабрикантами в цьому сегменті. Є моделі досить дорогі зважаючи на свій функціонал, але, вони і спрямовані на більш дорослу дитину. Малюкам можна купити менш дорогі іграшки цих брендів і в якості не доведеться сумніватися.

Схожі статті
З того моменту, як конструктор з'явився на ринку і..
15.09.2020
Всі діти обожнюють іграшки. Здорово коли розвага н..
15.09.2020
Як же унікально суспільство. Нічого в ньому не про..
15.09.2020
Останні кілька років «слайм» став дуже відомий по ..
15.09.2020
LOL Surprise - це популярна іграшка-сюрприз, що ма..
15.09.2020
Конструктор LEGO - одна з найпопулярніших іграшок ..
15.09.2020