Чому дівчатка без розуму від ляльок L.O.L. Surprise?

  • Редактор Лева
  • 15.09.2020
  • 1835

LOL Surprise - це популярна іграшка-сюрприз, що має форму кульки з міні-лялькою або вихованцем всередині. LOL - це абревіатура - «Lil Outrageous Littles», що в перекладі означає «трохи епатажні крихти». За останні два роки іграшки отримали величезну популярність, практично повністю змістивши ляльок Bratz.

Історія появи лялечки LOL Surprise

Перша серія ЛОЛ вийшла в грудні 2016 року в США. Друга - влітку 2017, в яку увійшло 82 ляльки. І, нарешті, восени 2017 у світ вийшла третя серія вихованців для ляльок, але іграшок-сюрпризів в ній всього 35. Лялечка не випадково потрапила в кулю з декількома шарами. Сенс полягає в тому, що виробники помітили швидко набираючі популярність відеоролики з розпакуванням різних речей на YouTube. Подання першої колекції було без реклами, і все ж іграшка просто підірвала топ продажів у всьому світі.

Пристрій ляльки ЛОЛ

Чому дівчатка без розуму від ляльок L.O.L. SurpriseВсі ми в дитинстві отримували подарунок, упакований в святковий папір, і як же знайоме почуття сильного томління, коли хочеться скоріше відкрити і дізнатися, що ж знаходиться всередині. А якщо уявити, що це солодке почуття передчуття буде відчуватися в 7 разів сильніше! Розглянемо кожен шар, з яких складається набір.

Класична капсула L.O.L. Surprise містить 7 шарів, а всередині знаходяться:

  • Загадка-ребус.
  • Наклейка і постер з підказкою і позначенням властивостей лялечки.
  • Пляшка для годування.
  • Пара взуття (наприклад, кеди або туфельки).
  • Одяг (наприклад, спідниця, купальник, шортики).
  • Стильний аксесуар (намисто, сумочка)
  • Пластикова куля і лялька. Так, капсула складається з двох половин, які можна використовувати як підставку, будиночок або сумочку для транспортування.

Залежно від серії капсули змінюють кількість шарів, свій колір, форму і характеристики, діаметр стандартної кулі ЛОЛ сюрприз становить приблизно 10 см. Сама ж лялечка 9 см у висоту, має непропорційну до тіла голову і великі очі. Ноги і руки можна повертати уздовж тіла, голову можна обертати. Також у кожній лялечки є властивість, що виявляється під час годування її з пляшечки. Ці функції індивідуальні для кожної міні-ляльки і відзначені на постері.

Крихти в кулях ЛОЛ - колекційні та необхідно зібрати всі іграшки. Для того, щоб не забути і не заплутатися, до покупок додається спеціальний чек-лист, в якому потрібно відзначати лялечок, які вже попалися вам.

Кожна лялечка має своє хобі: танці, стиль, спів, спорт, гламур, слава і т.д. Всього в колекцію входить більше ста іграшок. Необхідно відзначити найрізноманітніші відтінки шкіри у іграшок: від красунь з білою шкірою до чорношкірих гарнюнь.

Як відрізнити оригінал від підробки

Через величезну популярность у даного бренду з'являється все більше підробок набору. По зовнішній упаковці відрізнити оригінал від підробки буде досить складно, так як в сучасному світі виробники фейків роблять все на найвищому рівні. Існують очевидні деталі, які можуть допомогти у виборі оригінальної лялечки L.O.L. Surprise:

  • В першу чергу необхідно перевірити ціну, яка буде значно нижче.
  • Назва ігрового набору - тільки «L.O.L. Surprise! ». Ні «LOL», ні «L.Q.L», «LOL Sprise» і т.д. Перевірте на зворотному боці упаковки наявність правильно написаного напису «MGA Entertainment, Inc» - назва американської компанії, що створила набір.
  • Потрясіть оригінальний ЛОЛ сюрприз, при цьому ви не почуєте жодних звуків.
  • Перфорація на капсулі - це дозволяє навіть самим маленьким допитливим дитячим ручкам самостійно розпакувати упаковку.
  • Міні-лялечка і інші складові капсули упаковані в непрозорі пакетики.
  • Легкий запах ванілі, котрий йде від оригінальної лялечки.

Яку лялечку L.O.L. Surprise вибрати в подарунок дівчинці?

Серед лялечок є як крихти-карапузи, так і запальні тусовщиці, а також милашки-вихованці. Якщо напоїти ляльку водою з пляшки, вона буде забавно плюватися при натисканні. Є й інші опції, наприклад, плакати, пісяти і змінювати колір шкіри і волосся лялечки.

ТОП-5 ляльок L.O.L.

«Сяючий сюрприз»

Саме цей набір варто подарувати дівчинці, яка любить запальні танці та блискітки, адже волосся, взуття та одяг цієї милої іграшки прикрашені глітером, так яскраво сяючим і переливающимся. Капсула цього набору прозора, що дозволяє милуватися лялечкою вічно.

«Секретні меседжі»

Даний набір створений для допитливих малят, які люблять розгадувати ребуси і відгадувати загадки. Капсулу комплекту можна відкрити лише розгадавши секретний код, зашифрований в обгортці. У наборі знаходиться спеціальний силіконовий костюм і збільшувальна лупа, які допомагають дістатися до істини навіть найбільших таємниць.

«Мій улюбленець»

Якщо малюк мріє про маленьку домашню тваринку, а вам не потрібні зайві клопоти, прекрасним подарунком буде ігровий набір S5 W2 «Мій улюбленець». Іграшка захована під шаром м'якого флока. Його необхідно змити, щоб дізнатися, хто ж ховається всередині.

«Стильний інтер'єр»

Для дівчаток, які мріють обзавестися розкішними меблями для зберігання одягу та аксесуарів (додаткові аксесуари можна легко виготовити 3д ручкою) для своєї лялечки, підійде набір «Стильний інтер'єр» Королеви Бджілки. Деталі кожної диво-іграшки прикрашені золотим напиленням, щоб крихітка відчула себе справжньою зіркою. Всі дверцята відкриваються, що важливо для реалістичності ігрового простору.

«Хлопчики - бойфренди»

У кожної лялечки повинен бути надійний друг і коханий, тому компанія створила серію «Хлопчики». Тут можна знайти хлопця на будь-який смак: королі танцполу, вундеркінди, брутальні крихти-рокери, а також відважні ковбої. Всім лялечкам дані індивідуальні надздібності і 7 сюрпризів в наборі.

Схожі статті
Всі діти обожнюють іграшки. Здорово коли розвага н..
15.09.2020
Як же унікально суспільство. Нічого в ньому не про..
15.09.2020
Останні кілька років «слайм» став дуже відомий по ..
15.09.2020
Фігурки, які легко трансформуються, дуже подобають..
15.09.2020
Конструктор LEGO - одна з найпопулярніших іграшок ..
15.09.2020
Дівчатка, великі і маленькі, хочуть бути схожими н..
15.09.2020
Самотність дитини наділяє ляльку душею - так сказа..
15.09.2020