Як відрізнити снаперс від еспандера

  • Редактор Лева
  • 26.08.2021
  • 1339

Років 10 тому діти любили роботів, іграшкові літаки, танки на радіоуправлінні. Інтерес до техніки залишається і зараз. Але технічні пристрої вже не так хвилюють школярів, як сенсорні іграшки антистрес. За останні п'ять років в цій області з'явилося безліч цікавих новинок. Одна з них - snapperz.

Що таке снаперс? Це невелике силіконове колечко з присосками. Натискаючи долонею на кільце, ви притискуєте присоски. Потім частини іграшки розходяться з хлопаючими звуком. Це і є snapperz. Інші назви: клікер, іграшка антистрес, тренажер для розвитку м'язової сили рук.

Секрети термінології

Як відрізнити снаперс від еспандера

Дорослі звикли до того, що м'які іграшки зазвичай безшумні. Але snapperz видає звук. Цим пояснюється його назва. Адже англійською snap - клацання.

Кольоровий яскравий снаперс поєднує в собі 3 функції. він:

  • веселить екзотичним забарвленням;
  • стимулює виникнення приємних емоцій;
  • заспокоює нерви хлопаючим звуком.

Таким чином, заспокійливий ефект виробляє не тільки пружна структура іграшки. Але і ритмічний «хлюпаючий» звук. Цією властивістю клікер схожий на «вічні» пупиркі (поп ит, Симпли Дімпл). За консистенцією ж силіконове колечко нагадує еластичний м'який сквіш. Дотик спіненого пружного матеріалу в поєднанні з кумедним жваканням - знімає нервову напругу.

Особливості форми і забарвлення

Конструкція snappers універсальна. У класичному вигляді це колечко з виступами всередині. Абсолютно кругле кільце не зручно тримати в руках. Тому snapperz - це зазвичай овал або квадрат із закругленими кутами. Така іграшка не вислизає з рук. Натискати на неї приємно і безпечно.

Великим попитом у дітвори користуються фігурки складної форми у вигляді ялинки, ананаса, рибки. Химерний образ більше займає дитину, ніж «чиста» геометрія. Завдяки тісному контакту з долонькою снаперс складної форми надає помітний масажний ефект. Правда, маленькій дитині додаткові точки дотику ні до чого. Йому досить гладкого клікера з двома класичними присосками.

Фігурка призначена для дітей. Тому колірна гамма снаперс дуже різноманітна. Корпус прикрашений:

  • смужками,
  • квіточками,
  • зірочками,
  • рослинними мотивами,
  • фігурками тварин.

Навіть однотонні іграшки роблять приємними дитячому оку. Таким чином, функція антистрес проявляється в ігровому пристосуванні не тільки на рівні функціоналу, а й на рівні кольору.

Snapperz і еспандер: подібності та відмінності

Батьки захоплюються спортом? Тоді вони напевно звернуть увагу на те, що снаперс схожий на еспандер. Так називають спортивний снаряд для нарощування м'язів. Дійсно, два предмета дуже схожі. Все-таки слід пам'ятати: еспандер - спортивний тренажер. Він призначений для дорослих. Тому зроблений з жорстких, пружних матеріалів. І буде завдавати болю слабким дитячим пальцях. Snapperz - це полегшений варіант еспандера. Він не призначений для тренувань. Це іграшка - для розваги, забави, гарного настрою.

Функція антистрес

Великі навантаження на емоційну та інтелектуальну сферу дитини часто призводять до нервозності, невміння контролювати емоції. Приємні тактильні відчуття здатні частково згладити ситуацію. Коли руки зайняті дрібними предметами, емоції зазвичай під контролем. На цьому і базується «заспокійлива» дія снаперс. Коли в руках щось цікаве, почуття тривожності знижується.

Як вибрати snapperz

Виробництво іграшок антистрес не вимагає великих витрат. Вони недорогі за ціною. Придбати силіконові формочки з кумедними властивостями може будь-яка сім'я в Україні. З дитиною старше 5-ти років - краще порадитися при виборі фігурки. Малюка - влаштує будь-яка яскрава новинка з новими властивостями.

Пам'ятайте про те, що іграшки у дитини не повинні бути дорогими або модними. Вони повинні бути РІЗНИМИ. Нехай в дитячій кімнаті знайдеться місце конструкторам, машинкам, лялькам, музичним інструментам, «хлопаючим» снаперс. Тоді малюк виросте захопленим і допитливим, буде «озброєний» різноманітними знаннями про навколишній світ.

Схожі статті
Індустрія дитячих аніме серіалів щороку поповнюєть..
04.04.2021
Аніме, як і манга, з кожним роком стає все популяр..
02.05.2021
Іграшки антистрес змінюють наше життя. Все частіше..
18.08.2021
Слідом за легендарними Поп Іт і Симпл Дімпл дітвор..
26.08.2021
Діти просять батьків купити Pop it. Це пов'язано ч..
13.09.2021
Американський художник і дизайнер Брайан Донеллі (..
16.05.2022
Сквідопоп (від англ. Squidopops) - це ультрамодна ..
31.05.2022