Поради по вибору універсального робота трансформера

  • Редактор Лева
  • 11.06.2019
  • 2449

«Їх так багато і всі вони на одне обличчя!» - часто можна почути в українському магазині іграшок. Для дорослого покупця всі роботи трансформери - «однакові», відрізняються тільки кольором і ціною. В результаті купується випадкова іграшка: або та, що запропонує продавець, або найдешевша.

Але люблячий батько постарається зрозуміти, який з роботів доставить радість дитині. Якого персонажа не вистачає маленькому покупцеві у всесвіті трансформерів. Дамо три простих орієнтири, перерахуємо ті особливості, на які слід звертати увагу при виборі роботизованою іграшки.

Поради по вибору універсального робота трансформера

Як визначити тип трансформера

Як правило, трансформуються роботи - це механізовані істоти, здатні перетворюватися в транспорт (машину, самоскид, підйомний кран і т.д.). Іграшка може бути «прив'язана» до певного мультфільму. Якщо малюк захоплюється серіалом «Monkart», значить, слід шукати в цій категорії.

Для довідки! У всесвіті Монкарт діє два типи персонажів. Bitroid складається з трьох деталей (голова, тулуб, «чарівний меч»). Megaroid складається з двох елементів: робота і машинки.

Другий критерій - радіоуправління. Зазвичай дорослим дітям купують радіокеровані моделі. Малюкам - роботів, схильних до трансформації вручну. Дітям маленького віку важливі тактильні відчуття. Важливо «відчувати» іграшку і розуміти: те, що з нею відбувається, результат його власних зусиль.

Третій фактор - вартість. Оригінальний примірник коштує дорожче. Але безпека - понад усе. Роботи оригінали зроблені з якісних матеріалів з включенням металу. Їх функції більш складні і різноманітні, рух плавне і завжди призводить до очікуваного результату.

Зверніть увагу! Іноді батьки неусвідомлено пручаються ідеї покупки робота, пропонуючи малюкові іграшкову тварину або «просто машинку». Але не варто боятися інтересу дитини до роботизованих іграшок. Навпаки, тяга до трансформерів означає: малюк вже підріс. Він прагне грати складними іграми, перетворювати реальність, приймати відповідальність за свої вчинки.

Як вибрати виробника

За вибором бренду можна дати дуже просту пораду. Купуйте іграшки відомих виробників в спеціалізованих точках інтернет-продажів. Ефект від такої покупки буде незрівнянно вище, ніж від низькоякісної китайської підробки. Оригінал доставлять справжню радість малюкові, адже така іграшка:

  • в точності відповідає мультперсонажу;
  • робиться з міцного нетоксичного пластика і надійного металу;
  • витримує багаторазовий цикл трансформацій.

Діти дуже добре розбираються в «справжніх» і «несправжніх» трансформерах, їх перевагах і здібностях. Малюк буде радий брендовій іграшці, тому що в ній враховані всі запити маленького клієнта!

Хто дасть найкраща пораду

Хто розбирається в роботах краще за батьків і продавців? Звичайно ж, діти! Вони, на відміну від дорослих, уважно дивляться мультсеріал, знають всі сюжетні ходи, обмінюються інформацією. Хочете зробити сюрприз своєму малюкові, попросіть допомогти сторонню дитину. Роз'яснить вам відмінності в типах і порекомендує оптимальний варіант на конкретний вік.

Важливо! Кращу пораду з вибору робота трансформера дасть ваша чи чужий дитина. Прислухайтеся до нього, навіть якщо вибір здасться дивним. Діти краще дорослих орієнтуються в складному світі сучасних трансформерів.

Схожі статті
У каталозі інтернет-магазину «Лева» - нове надходж..
18.07.2019
Дзиги Infinity Nado - це персонажі з японського ан..
09.08.2019
У світі бейблейдінга є дві компанії з незаперечним..
04.12.2019