Як зібрати запускач для Бейблейду?

  • Редактор Лева
  • 21.05.2019
  • 8434
Бейблейд - це дзига, здатна до тривалого самостійного обертання. Для розкрутки бея з хорошою швидкістю необхідно спеціальний пристрій. Хлопці називають його «запускачкою». Сам механізм запуску закритий пластиковим корпусом. Часто його роблять у вигляді меча.

Як влаштований пуск для бейблейда: що всередині

Існує 2 основних типи запуску: стрічковий і нитковий. У першому випадку головна рухома частина - це стрижень з міцного пластику, в другому - міцна нитка. У стрічкового запускателя вихід з ладу зазвичай пов'язаний з механічним зносом деталей і матеріалів:

  • стерлися насічки на стрижні;
  • з'явилася тріщина в корпусі;
  • механізм прокручується і не фіксується.

У пуску на нитці причини поломки можуть бути аналогічними. Але частіше рветься (або заплутується) пускова нитка. Це відбувається після багаторазового використання або при сильному ривку.

Іноді поломка пов'язана зі зміною конструкції (пошкоджені пази для кріплення бейблейда, відламався «шматочок» екіпіровки). В такому випадку починають пристрій буде складніше - знадобиться 3D принтер і / або суперклей. Якщо ж порвалася або заплуталася нитка при виконанні складних трюків, пускач можна швидко «привести до тями».

Як зібрати запускач для Бейблейду?

Як відремонтувати запускач своїми руками: детальна інструкція

Перше, що потрібно зробити: з'ясувати причину поломки. Найпростіший спосіб: розібрати корпус і подивитися, що всередині. Як правило, пусковий пристрій складається з двох половинок. Вони скріплені гвинтами. Необхідно дістати викрутку відповідного розміру і викрутити гвинти.

Порада 1.

Для зручності приготуйте порожню коробку. Складайте туди дрібні деталі, щоб вони не загубилися в процесі ремонту.

Якщо проблема в заплутуванні або обриві нитки, доведеться розібрати і ту частину, до якої безпосередньо прикріплена нитка. Якщо вона обірвалася, потрібно міцніше прив'язати її. А потім намотати до упору. Будьте уважні: у правосторонньому запуску нитка накручується зліва направо, в лівосторонньому - навпаки.

Після перевірки та огляду механізму, збираємо корпус заново і скріплюємо половинки гвинтами. Слід зауважити, що ймовірність поломки запуску оригіналу практично дорівнює нулю. Його міцність забезпечується добротною якістю всіх деталей. Підробки ж ламаються досить часто.

Порада 2.

Якщо ви учень молодших класів або ще не ходите до школи, краще подивитися детальне відео або попросити допомоги у дорослого. Він забезпечить вас інструментами і дасть декілька практичних порад.

Чому краще купувати фірмові запуски і де вони продаються

Звичайно, зайнятому школяреві не хочеться часто займатися ремонтом. Тому запускалки для beyblade краще вибирати у перевірених фірм. Природно оригінальні бейблейди такі як Джокер і лівосторонній непереможний блейд Луінор Л5. Великий вибір пускових пристроїв для бейблейдінга в інтернет-магазині «Лева». Тут вас чекають надійні фірмові пристрої за демократичними цінами!

Схожі статті
У каталозі інтернет-магазину «Лева» - нове надходж..
18.07.2019
Хлопчики люблять грати з бейблейдами. Популярність..
04.12.2019
Механічні дзиги не відносять до іграшок, найскладн..
04.12.2019