Як підвищити активність дитини за допомогою іграшок

  • Редактор Лева
  • 05.04.2020
  • 1533

Дитячі ігри розвивають, вчать і бавлять малюка. У дошкільному віці вони здатні замінити друзів. Але ніколи не замінять батьків! Хочете дізнатися про іграшки, в які можна грати разом з дитиною? Інтернет-магазин «Лева» склав добірку кращих спільних ігор. З ними можна провести час весело всією сім'єю!

Як підвищити активність дитини за допомогою іграшок

Дженга

Гра здатна об'єднати за одним столом азартних членів сім'ї. Мета - побудувати високу вежу з елементів неправильної геометричної форми. Хто невдало поставив «цеглинку» і завалив будову - вибуває.

Є й інший варіант цієї гри конструктора. Вежу вже побудували - гравці по черзі забирають елементи. Хто зруйнував будівлю - програв.

Дитяче доміно

Іграшка прекрасно розвиває логіку, увагу, пам'ять. Правила прості. Кожен гравець отримує свій набір карток з картинками. Потім по черзі картки викладають на стіл, поєднуючи картинки.

Увага! У настільної гри є різновид для малюків, які не знають цифр. У цьому випадку на зображенні намальовано 5 яблук, 3 ляльки і т. д. Відмінний спосіб вивчити числа, перераховуючи предмети!

Лото

У традиційній формі лото - набір карток з цифрами і комплект пронумерованих діжок. Є і дитячий різновид гри. Роль цифр в ньому виконують кольорові картинки.

Порада! Якщо граєте з дорослим варіантом лото, доручіть дитині діставати барила. Так вона швидше вивчить цифри.

Конструювання складних моделей

Є великий спектр конструкторів, де необхідна допомога дорослого або 3д ручки. Це набори деталей для створення:

  • іграшкових меблів;
  • моделей автомобілів і літаків;
  • архітектурних споруд.

Особливість об'ємних моделей в тому, що вони вимагають терпіння! Зате прекрасний замок або крейсер, створений своїми руками, стає предметом гордості, згуртовує сімейний колектив.

Магнітна рибалка

Після інтелектуальної діяльності пора взяти в руки вудку! Рибки на магнітах відомі давно. Сьогодні з'явилося безліч різновидів цієї забавної і веселої іграшки. Ця іграшка на магнітах дуже схожа на неокуб.

У якості «рибок» виступають мешканці підводного світу, фігурки тварин, цифри і букви. Причому в комплект виробник зазвичай включає 2 вудки. Щоб дитина і дорослий могли влаштувати змагання. «Рибалка» - ідеальна гра для розвитку координації, вправності, швидкості реакції. Її особливість в тому, що вона підходить для дітей будь-якого віку.

Магнітний конструктор

Набір для конструювання на магнітах розширив можливості по створенню унікальних рукотворних об'єктів. І привернув в сферу конструювання дорослих. Грати з Лего вони не вважають серйозним заняттям. Але з неокубом знайомляться із задоволенням.

Магнітний конструктор складається з великого числа намагнічених елементів невеликого розміру. Теоретично створити з нього можна все що завгодно. Цим магнітні деталі і залучають дорослих. Вся сім'я із задоволенням створює прикраси та цікаві фігурки.

Важливо! Творча діяльність заспокоює нервову систему, зрівнює дітей і батьків. Тут все залежить від фантазії. А вона у дітей багатша, ніж у дорослих!

Бейблейди

Ці іграшки напевно знайомі татам і вже точно відомі дідусям! Раніше вони називалися «дзиги» і розкручувалася вручну на рівній поверхні. Тепер дзига називається бейблейд і запускається за допомогою спеціального пристрою на арені з бортиками.

Бейблейд - захоплююча іграшка. Напевно сподобається чоловічій половині сімейства. Якщо щось в правилах незрозуміло, діти із задоволенням пояснять!

Підведемо підсумки

Звичайно, вибір іграшки залежить від нахилів дитини. Ми перерахували універсальні ігри, корисні для розвитку малюка дошкільного віку. Але є безліч інших цікавих ігрових пристроїв: набори для творчості, трансформери, герої Гуджітсу, роботи Тоботи. Загляньте в інтернет-магазин Leva. Тут ви обов'язково знайдете цікаву гру!

Важливо! Турботливі батьки завжди знайдуть хвилинку, щоб взяти участь в іграх своєї дитини. У таких сім'ях малюк росте з почуттям безпеки і комфорту!
Схожі статті
Купувати оптом дешевше. Але сім'я рідко купує за в..
05.04.2020
Всі батьки знають основні ознаки безпечних іграшок..
05.04.2020
Інтерактивними називають іграшки, здатні взаємодія..
05.04.2020
Сьогодні метод Монтессорі особливо актуальний. Адж..
05.05.2020
Лялька - особливе поняття. Люди мають на увазі під..
05.05.2020
Малювання - чудове заняття для дітей і дорослих. В..
05.05.2020