Секрет популярності пальчикових фінгербордів

  • Редактор Лева
  • 11.03.2021
  • 963

Модним захопленням, захоплюючим хобі серед підлітків став фінгеборд. Що ж являє собою цікава забава, яка прийшла до нас з-за кордону. Насправді «fingerboard» не що інше, як аналог трюкового скейтборду, багаторазово зменшеного в розмірі. Керувати таким інвентарем можна за допомогою спритних рухів пальців на руках. Щоб всілякі видовищні трюки виглядали ще більш ефектно, дощечку слід доповнити комплектом аксесуарів, що складаються з рампи і спеціального парку.

Фінгерборд як об'єкт колекціонування

Секрет популярності пальчикових фінгербордів

Акуратна ігрова фігурка відмінно розвиває дрібну моторику рук при виконанні всіляких трюків. Багато фанатів гри із задоволенням поповнюють свої колекції новими екземплярами з оригінальними принтами на деці. Сучасні моделі можуть відрізнятися зовнішнім виглядом, мати пластмасову або дерев'яну основу, підвіски, підшипники, виконання форми і розміру коліс. Міні скейти особливо припали до душі хлопчакам, захоплено керуючими швидкісними і маневреними виробами за допомогою вказівного і середнього пальця. Яскравий і ефектний дизайн, вміння користуватися настільними самокатами стало предметом гордості серед таких же захоплених однолітків. Невеликі і легкі вироби легко транспортувати в рюкзаку, спортивній сумці або просто покласти у внутрішню кишеню брюк або кофти. Купити фінгерборд можна також в нашому інтернет магазині.

Недорогий, привабливий і функціональний аксесуар не принесе шкоди здоров'ю дитини на відміну від справжнього спортивного снаряда. Усі забави з фінгербордом безпечні, тому батьки вважають за краще заохочувати таке захоплення своїх бешкетників, купуючи їм чергову модель для поповнення колекції. Хлопці не просто змагаються один з одним у майстерності виконання хитромудрих трюків, але навіть знімають відео з пальчиковим самокатом.

Переваги придбання фінгерборда

Мініатюрні іграшки не займають багато місця, їх легко транспортувати в будь-яке місце, брати з собою на відпочинок, в тривалу поїздку. Фінгерскейт і фінгер самокат прекрасно розважить школяра під час карантину, коли немає можливості зустрічатися з компанією друзів, однокласників десь в школі, на стадіоні або інший нейтральній території.

Від технічних характеристик трюкової дошки на колесах залежить складність її управління. В процесі гри, дитина мимоволі знайомиться з фізичними явищами, математичними термінами. Школяр буде розбиратися в таких поняттях, як сила тертя, швидкість, радіус кривизни поверхні.

Великий діапазон трюків з вау-ефектом

Захоплююче хобі цілком доступно навіть при скромному сімейному бюджеті. Комплект аксесуарів можна поповнити:

  • рампами і підвісками;
  • трековими доріжками;
  • халфпайпами, фінгерпарком.

Моделі дерев'яних міні скейтів відрізняються не тільки по дизайну, тематичним зображенням, а й за типом конструкції, технічним характеристикам від виробників. Освоївши кілька базових прийомів, фінгербайк буде слухняно обертатися, робити різкі повороти і піруети в повітрі, перевертатися, виконувати складні і несподівані трюки, приземлятись в потрібній точці. Сучасні моделі міні-бордів досить міцні і ударостійкі, не залежно, з якого матеріалу, пластику або деревини вони створені.

Для багатьох школярів під час дистанційного навчання фінгеборди стали справжньою віддушиною після онлайн занять. Захоплююче хобі допомагає цікаво провести своє дозвілля у відсутності живого спілкування з однолітками.

Схожі статті
Діти люблять мультики. Для них створюють справжні ..
23.02.2021
Балакучий хом'як - одна з найпопулярніших іграшок ..
26.02.2021
Звірятко веселе і чарівне, яке, безумовно, підніме..
01.03.2021